Τηλ.::
Κίνα Ευέλικτη Ταινία LED κατασκευαστής
Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd
Το εργοστάσιό μας δίνει προσοχή στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα

Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Jujia Electronics (Shenzhen) Co, Ltd είναι μια εταιρεία που επενδύεται από SOLID (HONGKONG) LIMITED που ειδικεύεται στην παραγωγή των λαμπτήρων LED και φανάρια, με ιστορία 11 ετών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2007, αρχικά συναρμολόγηση μπαταριών. Η πρώτη λυχνία LED γεννήθηκε το 2010 και σχεδιάστηκε για ντουλάπια κοσμημάτων. Μέσα από τις αδιάκοπες προσπάθειες του τμήματος Ε & Α για πολλά χρόνια, Jujia Electronic LED Lighting προϊόντα έχουν περισσότερα από 200 μοντέλα το 2018. Επί του παρόντος, τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλά διάσημα κοσμηματοπωλεία πολυτελή καταστήματα, τα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων flexi λωρίδες και spotlinght βαθιά αναγνωρισμένο και εκτιμάται από τους πελάτες.

Η Jujia Electronics προσφέρει επαγγελματικές λύσεις LED φωτισμού, εξειδικευμένες στην προσαρμογή των μοναδικών σας λαμπτήρων LED, κάνουμε κάθε προϊόν ωραία, προσπαθούμε να είμαστε τέλειοι, κάθε λεπτομέρεια λαμβάνει υπόψη αν είναι ανθεκτικό, εύχρηστο και ασφαλές. Λόγω αποκλειστικής, επαγγελματικής, μόνο καλής χρήσης ανθεκτικών λαμπτήρων LED, θα επιλέξουμε τον προμηθευτή σας δρόμο στην τελευταία στάση.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. ηλεκτρονικής Jujia (Shenzhen), ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των λαμπτήρων των οδηγήσεων, έχει μια ιστορία 11 ετών. Ιδρυμένο στις αρχές του 2007, ήταν αρχικά μπαταρία που συγκεντρώθηκε. Ο λαμπτήρας των πρώτων οδηγήσεων γεννήθηκε το 2010, ειδικά σχεδιασμένος για το γραφείο κοσμήματος. Χάρι στις αδιάλειπτες προσπάθειες του τμήματος Ε&Α για πολλά χρόνια, τα προϊόντα φωτισμού των ηλεκτρονικών οδηγήσεων Jujia έχουν περισσότερα από 200 πρότυπα το 2018.

υπηρεσία της εταιρίας

Η ηλεκτρονική Jujia παρέχει τις λύσεις φωτισμού των επαγγελματικών οδηγήσεων, εξειδικευμένες στην προσαρμογή των λαμπτήρων των μοναδικών οδηγήσεών σας, κάνουμε κάθε προϊόν είμαστε λεπτοί, έχουμε προσπαθήσει να είμαστε τέλειοι, κάθε λεπτομέρεια λαμβάνει υπόψη εάν ανθεκτική, εύχρηστη και ασφάλεια.

 

Ομάδα επιχείρησης

Εισαγωγή ομάδας

 

Η Co. ηλεκτρονικής Jujia (Shenzhen), ΕΠΕ, από την καθιέρωση της επιχείρησης, εμμένει στις λαϊκές, τίμιες αρχές διοίκησης επιχειρήσεων, η συλλογή της ελίτ βιομηχανίας, η επιχείρηση έχει μια λογική δομή ταλέντου, με πολύ PhDs ως κύρια τεχνική σπονδυλική στήλη, προσωπικό με του πολλαπλάσιου κυρίου, του αγάμου και τους ενδιάμεσους τεχνικούς τίτλους. Το ταλέντο επιχειρηματικής ανάπτυξης είναι το κλειδί, Co. ηλεκτρονικής Jujia (Shenzhen), ΕΠΕ για να επιδιώξει τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, οργάνωση και να βελτιώσει την τράπεζα των πόρων ταλέντου, να προσπαθήσει να κάνει όλους τους υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν τα ταλέντα τους, να τους αφήσουν σε αυτήν την θέση να παίξει τις ειδικές δεξιότητές τους, να αφιερωθούν στα καθήκοντά κάποιου.

 

Διάγραμμα δομών ομάδας

Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd
4ο πάτωμα, κτήριο F-3, δρόμος Fuyong Heping Liyuan, περιοχή Baoan, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Τηλ.::86-755-81459972
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Flexible LED Strip προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 custom-ledstrips.com. All Rights Reserved. Developed by ECER